Grabitësi ka qenë i armatosur dhe ka marrë gjithë sasinë e parave të xhiros ditore në Farmaci.

Këtë njoftim jep policia, pa mundur që ta neutralizojë autorin e krimit.

Sipas dëshmitarëve grabitësi ishte i moshës 20 vjeçare dhe ka qenë i armatosur. Shuma e parave të grabitura është 8,000 lek.

/Veritas.com.al/