Michael Douglas, 73 vjeç, dhe Catherine Zeta Jones, 48, nuk kanë mundur të shesin shtëpinë e tyre të dashur në Valldemossa, Majorca për katër vjet me radhë, pavarësisht lëvdatave dhe pëlqimeve për shtëpinë ku ka edhe sallë kinemaje dhe vreshtë.

Shtëpia e dashur, ku qifti shoëbiz csë fundmi shtroi festa për miq si Tom Cruise, Nicole Kidman, Michelle Pfeiffer  dhe Jack Nicholson, si rezultat se është bosh nga njerëzit ka nisur të tregojë shenja të rinimit.

Shtëpia, në fillim u nxor në treg në vitin 2014 për 50 milionë euro, por pasi u pa që nuk kishte interes, ata e ulën çmimin në 40 milion euro. Brenda katër vjetëve çmimi është reduktuar në 36.5 milion euro.

Shtëpia dhe pjesët e jashtme kanë 10,764 sq ft ndërtim. Douglas dhe gruaja e tij e parë  kalonin gjashtë muaj në vit, në S’Estaca, ku ‘Fatal Attraction star’ e quajti ‘shtëpia shpirtërore’ mund të kujdesej për vreshtat dhe shëtiste përmes ullishtave dhe zbeleve.

Shtëpia që po zvarritet në shitje, mban vetëm kujtime të këqija për Zeta-Jones sepse është në bashkëpronësi me ish- gruan e Dougkas, Diandra Luker.

Për pasojë, bukuria e Wellsit nuk është parë kurrë në shtëpi që kurse u lidhën, ndërsa Doglas që në vitin 2014, kur ai postoi në Facebook duke ecur nëpër shtigjet e ngushta të perimeve.

Veritas.com.al/

Owners: Michael Douglas and Catherine Zeta Jones  have been trying to sell the sprawling property for four years

Timeshare: Douglas bought the home with ex-wife Diandra Luker (right) in 1989 and the pair now have a timeshare pact