Shqiperia eshte kthyer ne nje vend te grumbullimit të plehrave nga Bota.

Kjo iu ka rene ne sy reportereve te huaj qe kane krijuar dokumentare filmike me personazhe dhe fakte nga fushat e plehrave

Kuvendi pritet te miratoje nje ligj te ri qe te lejoje importimin e plehrave urbane nga bota.