Sot po zhvillohen provimet e Maturës në Letërsi në gjithë vendin.

Në shkollën e Fushë- Krujës kanë dalë në publik tezat e provimit. Një nxënës shkruan për ‘JOQ.al’:

Shpejt ju lutem, anonim ju lutem…”

Dhe vazhdon se ‘tezat i nxorën profesorët socialistë në këmbim të votave’- shkruajnë.

454587787887

454578788745487