Etiketa: akip

AKIP kërkon të dijë çfarë ka bërë shteti me mbetjet e rrezikshme që kanë hyrë në Shqipëri
  Informacioni i ardhur nga media italiane se në vitin 2014 në Shqipëri kanë hyrë 130 kontenierë me mbetje të rrezikshme, ardhur nga Napoli dhe Kamorra, ka vënë në lëvizje edhe Aleancën Ku...
Ilir Meta takon shoqërinë civile. LSI nuk e voton ligjin e mbetjeve
Kryetari i Kuvendit, Ilir Meta takoni sot përfaqësues të Aleancës Kundër Importit të Plehrave (AKIP) dhe të Unionit të Ekspertëve Mjedisor Shqiptar (UEMSH) . AKIP dhe shoqatat e tjera civile janë ...
Kozara Kati e AKIP: Ambasadorit të SHBA do t’i kthej dekoratën!
  Një ditë më parë, Ambasada e Shteteve të Bashkuara, ka komentuar protesëtn e Aleancës kundër Importit të Plehrave, si një "protestë e Partisë Demokratike". Më poshtë iu ka bërë thirrje q...
Shoqëria Civile korrekton ambasadën e SHBA në Tiranë
  Më herët, Ambasada e SHBA me anë të një mesazhi ka informuar gjithë qytetarët amerikanë që jetojnë në Tiranë për protestën e nesërme. Në mesazhin e Ambasadash thuhet se qytetarët duhe...