Etiketa: harry

Meghan Markle dhe Harry, fotografia e parë e Bebes Mbretërore
  Princi Harry dhe Meghan Markle mbajtën premtimin e tyre: dy ditë pas lindjes (ardhur më 6 maj pak pas orës 5 të mëngjesit) pozojnë për imazhin e parë zyrtar të Royal Baby, një djalë i bu...
Meghan, dukesha e Sussex dhe gruaja e princit Harry, lindi djalë
Nga: Gerry Mey,Reuters 32 minutes ago WINDSOR, Angli (Reuters) - Meghan,Dukeshja e Sussex dhe bashkëshortja e Princit Harry të Britanisë, lindi një djalë të hënën, njoftoi Harry. Fëmija, i s...
FOTO/ Mbretëria nuk ka pasur kurrë një si Meghan Markle….
(Meghan Markle ka lindur nga Thomas dhe Doria në 1981)/ Kurrrë Mbetëria nuk ka pasur të tillë sa Meghan Markle – një grua me karierë të divorcuar, e ardhur nga një origjinë me përzierje racash....
Askush nga ne nuk do që të jetë mbret!- thotë Princi Harry.
Askush nga familja Mbretërore nuk do që të jetë mbret ose mbretëreshë- ka thënë Princi Harry për revistën amerikane ‘Newsweek’. Por ka shtuar se: "Ne do t’i mbajmë detyrimet tona siç duhet’. "A...