Princi Harry dhe Meghan Markle mbajtën premtimin e tyre: dy ditë pas lindjes (ardhur më 6 maj pak pas orës 5 të mëngjesit) pozojnë për imazhin e parë zyrtar të Royal Baby, një djalë i bukur tre kilogramë.Babai dhe mamaja janë në forme shume të mirë.

Meghan ka veshur një veshje të bardhë me jelek dhe fund.Eshtë e qeshur dhe ka nje palë të përsosur. Në krah të saj Harry duke mbajtur Royal Baby-n, shumë elegant dhe i lumtur në një kostum ngjyrë akulli dhe kravatë të errët.

Eshtë kjo që të bën më shume pershtypje: që Harry mban në krahe fëmijën,dhe jo ajo. Në të gjitha pozat zyrtare të Kate Middleton,ne te kundert,ishte ajo që mbante ne krahe fëmijët,dhe jo William.

Thyerje e protokollit e kushedisatë.

Veritas.com.al/