Etiketa: melania

FOTO: Dy vajza të vogla i shkruajnë letër Donald Trump; ai i fton në Shtëpinë e Bardhë të gatuajnë me Melaninë
Dy kushërira nga Maryland i shkruan letër Presidentit  Donald Trump a që t’i dërgojnë disa biskota dhe ai i ftoi të vijnë në Shtëpinë e Bardhë për të bërë biskota bashkë më Melania Trump. “Një ...
Të gjithë po flasin rreth veshjes së bardhë të Melanisë në drekën e Guvernatorit .FOTO
Melania Trump shkëlqeu të Hënën në një mrekulli të vërtetë me veshjen e bardhë në drekën e parvjetshme për gratë e guvernatorëve të Shteteve të Bashkuara në takimi dimëror të Shoqatës së Guvernato...
Fashion: Melania vesh ‘Monique Lhuillier’ në mitingun e Trump në Ohio. FOTO
First Lady Melania Trump solli një prekje feminile për presidentin Trump në Youngstown, Ohio, ku u zhvillua një takim i gjerë me veshjen ‘pink-patterned’. Melania, e cila shpesh zgjedh disainer...
REPORTAZH: Qyteti ku lindi Melania dhe ku “mund të ndryshojë bota”.
  SEVNICA, Slovenia—Më 20 Janar 2017 vemendja e kombit u fiksua në ballkonin perëndimor të selisë së Kongresit në Washington, ku presidenti i zgjedhur Donald J. Trump dhe së shpejti - Firs...
Melania dhe Ivanka Trump- dy Zonja të Para në Shtëpinë e Bardhë
  (FOTO: Melania dhe Ivanka Trump)/ Është thuajse e sigurt se në presidencën e Donald Trump, dy gra do të ndajnë mes tyre rolin e Zonjës së Parë në Shtëpinë e Bardhë- transmeton sot TV5...
Melania dhe Barron Trump nuk do të shkojnë në Shtëpinë e Bardhë pas inaugurimit me 20 Janar
( FOTO: Melania, Barron dhe Donal Trump) First Lady e ardhshme,  Melania Trump dhe djali i saj Barron, nuk do të lëvizin për në Shtëpinë e Bardhë, edhe pas inaugurimit të Donald Trump si presiden...