(FOTO: Melania dhe Ivanka Trump)/

Është thuajse e sigurt se në presidencën e Donald Trump, dy gra do të ndajnë mes tyre rolin e Zonjës së Parë në Shtëpinë e Bardhë- transmeton sot TV5 Monde i Francës.

Roli i First Lady do të ndahet mes Melania- e shoqja e Donald Trump, dhe Ivanka- e bija.

Nuk ka asnjë dyshim se secila prej të dyjave do të dijë ta mbajë rolin e vet- thotë TV5.

/Veritas..com.al/