Etiketa: miller

Stephen Miller ekspozon ‘shtetin sekret’: “Një grumbull burokratësh të përhershëm të thurur brenda Qeverisë Federale”.
Stephen Miller, këshilltari në karrierë i presidentit Donald Trump, foli për Breitbart News ditën e Dielë në ‘SiriusXM 125 the Patriot Channel’ ku ekspozoi shtetin sekret: Forcat- tha ai- po përpa...
Gina Miller, bashkëthemeluese me Soros, del kundër Soros për rrëzimin e Brexit
Grupi i mbështetur nga Soros, “Best for Britain” që po punon për rrëzimin e qeverisë dhe për të bllokuar Brexit-in është ‘jodemokratik”, sipas themelueses Gina Miller. Miller u bë e njohur si n...