Etiketa: ruset

Assange: Për të nëntën herë po bëj të qartë cili është burimi i emaileve. VIDEO
FOTO: Julian Assange në intervistë për Sean Hannity) Julian Assange, krijues dhe kryeredaktor i WikiLeaks, nuk është shfaqur në publik që në mesin e muajit Tetor. Por nuk ka heshtur. Më në f...
Ekipi i humbur i Demokratëve- akoma në kërkim të shpresave të humbura për të rrëzuar Donald Trump.
(FOTO: Donald Trump- president i zgjedhur i SHBA)   Ekipi tranzitor i presidentit të zgjedhur  Trump,  po diskuton mbi “vërtetësinë” e zbulimeve të fundit të CIA-s që u publikuan të pre...