Etiketa: teatri

Robert Ndrenika: Teatri Kombëtar është ‘Jerusalemi ynë’…
Gjatë një takimi në Teatrin Kombëtar, artistët janë shprehur sërish kundër prishjes së godinës së këtij institucioni, por restaurimit të tij. Aktori dhe artisti i Popullit, Robert Ndrenika tha ...
Projekti i Teatrit të Ri në Tiranë- kopje nga Koreja e Veriut, arkitektja nga Ukraina.
-A e kopjoi Shqipëria projektin për teatrin e ri?! Reagon arkitektja nga Ukraina!?- Prej ditës së djeshme kur kryeministri Edi Rama prezantoi projektin e ri të Teatrit Kombëtar, mes artistëve, ...
Kumbaro e ‘Kulturës’ nuk denjon të shkojë te artistët. ‘Mali te Muhameti’, jo vice- versa.
Ministrja Kumbaro është takuar sot pasdite me tre- katër të dërguar të 200 artistëve të teatrit. Delegata e artistëve u paraqit në ministrinë e Kulturës pasi zonja Kumbaro nuk denjoji të shkojë te...
Kemi vetëm teatër kukullash dhe teatër ‘të rjepur’
Nga Inva Mula/ “E mirë”, por jo në nivelin që duhej të kishte, po them teatër kukullash i vetëm teatër që ka ngelur. Nuk ka teatër në Shqipëri. Keni shkuar në Akademi? Nuk ulesh dot është e rrjepur...
Një Teatër më shumë,- të paktën- një burg më pak! Spektatorët i kemi në burgje…
Nga: Bujar Asqeriu/ Refleksionet që vijnë nga qeveria dhe ministrja jonë e nderuar janë të vakta e të pafuqishme, mos të them të ftohta. Si duket këta ende nuk e kuptojnë cfarë është artisti. N...
“Nriçim Xhepa jam në telefon… Sikur një mafioz të na japë pak pronë, dhe ja u bë Teatri…”
Në një emision mëngjesor në televizionin ‘Fax News’ me moderator Xhaxhiun, sot ka telefonuar aktori i mirënjohur Ndriçim Xhepa, i cili ka shprehur shqetësimin për prishjen e Teatrit Kombëtar në Ti...