(FOTO: Themeluesi i Weather Channel, John Coleman)/

Themeluesi i Weather Channel ka këshilluar se vepra e Al Gore,  “An Inconvenient Sequel” do të jetë një tjetër “monstruozitet shkencor”  mbi doku- dramën e krijuar në ngrohjen globale.

“Mijëra shkencëtarë kanë demaskuar shkencën e frikshme fantazmë në filmin “An Inconvenient Truth”. Gore mban miliarda dhe miliona njerëz të pashkolluar tek të cilët media përhap shkencën e fantazmë të papërpunuar”, tha John Coleman, i cili themeloi  “Weather Channel” në vitin 1980.

Filmi ishte premierë ditën e Enjte Festivalin e Filmit në Utah, por nuk është planifikuar që të jepet për publikun deri në verën e ardhshme, kur moti është më i ngrohtë dhe ngrohja globale do të jetë më bindëse.

/Veritas.com.al/