Familja, miqtë dhe të dashurat e Pablo Picasso-s  janë subjekt i një ekspozite me vepra arti në Galerinë Kombëtare të Portretit në Londër.

Më shumë se 80 vepra nga Picasso u vendosen në Galeri në zemër të kryeqytetit Britanik.

“Portretet e ekspozuara nga Picasso mishërojnë varietetet më mahnitëse të artit të tij”, shkruhet në website të Galerisë