Njëqind ditët e para të Donald Trump në postin e Presidentit janë ‘’mjegulluar’ nga një fushatë bllokimi i paprecedent të kryer nga Demokratët, disa Republikanë dhe koalicioni i establishmentit me mediat e agjitatorëve që po përpiqen të pengojnë agjendën e agjendës presidencialë të Trump.

Shpifjet që nga maja e zyrtarëve të administratës, po dëshmojnë për bërthamën e një kaosi dhe të deligjitimimit të presidencës së tij historike.

Një rishikim i eventeve për inaugurimin e 100 ditëve të para është tregues. Madje edhe para se Trump të fillonte detyrën e tij presidenciale, hasi përpjekjet e para për deligjitimizimin e presidencës, që nga përpjekjet e Hillary e deri te ‘Green Party’  e kandidates Jill Stein.

/Veritas.com.al/