Kryeministri Edi Rama ka postuar një letër në facebook nga viti 1930, ku siç shkruan ai një përfaqësi e komunitetit i kërkonte Ahmet Zogut ndërtimin e rrugës së Lumit të Vlorës.

 Rama shkruan se tashmë kjo rrugë është realitet i bërë nga qeveria socialiste.

Statusi i Ramës

🖋Kur në vitin 1930 një përfaqësi e komunitetit i kërkonte Ahmet Zogut ndërtimin e rrugës së Lumit të Vlorës, të cilën banorët ua kërkuan të tërëve me radhë dhe të tërë pa përjashtim ua premtuan, por premtimi u mbajt vetëm prej qeverisë sonë