Ish-president i Republikës dhe ish kryeministër, deputeti  Berisha, në një status në “Facebook” shkruan se kryeministri Rama ka zëvendësuar pas presioneve nga jashtë Saimir Tahirin me Niko Peleshin.

Më poshtë statusi i plotë i tij:

“Ediskobari var:

– Mëlçitë e qingjit ne qafën e ujkut dhe

– për tualet, dhe me ndërhyrje te fortë nga  të huaj, zëvendëson Saje Qorrin me Niko Peleshin për mbjelljet e reja te drogës, kurse

– Peleshi vët dhe me sojin e tij, pronar plantacionesh ne Korçë, Kolonjë dhe Pukë! Saje Qorri ka bërë gati për gazetaret videot e arave te kanabisit te Peleshit,  por edhe për afera te tjera, Ediskobari në takim me baronët lokal te drogës caktoi zonat e mbjelljes se kanabisit për secilin prej tyre!

/Veritas.com.al/