Departamenti i Drejtësisë i Shteteve të Bashkuara tha se iu ka kërkuar prokurorëve që të kqyrin me kujdes fondacionin bamirës të Klinton dhe marrëveshjen e uraniumit.

Në një letër, thotë agjencia se një hetim mund të nisë ndaj fondacionit Clinton dhe shitjes së uraniumit.

Por prokurori i përgjithshëm, General Jeff Sessions i tha Senatit se dëgjimi, tani për tani nuk do të thotë se Republikanët po caktojnë afate për hetim.

Demokratët e kanë quajtur çështjen ‘Uranium One’ si një “diversion të madh” nga hetimet e presidencës Trump.

Veritas.com.al/