President Donald Trump kryesoi një moment heshtjeje në Shtëpinë e Bardhë në kutim të viktimave të 9/11.

Presidenti dhe First Lady lanë Shtëpinë e Bardhë në ora 8:46 a.m., minuti kur avioni i parë goditi World Trade Center në 11 Shtator, 2001.

Anëtarët e stafit të Shtëpisë së Bardhë u ,blodhën në South Laën.

Pas një momenti heshtjeje, buritë ushtarake luajtën melodinë duke vendosur njërën dorë në zemër

Presidenti po merr pjesë në ceremoninë e memorialit të 9/11 në Pentagon.

Veritas.com.al/