(FOTO: Emma Stone është paguar më shumë se çdo aktore tjetër për këtë vit)/.

Aktorja ‘star’ e ‘La La Land’  fitori 26 milionë dollarë (rreth £20m) gjatë një periudhe 12 mujore që nga qershori i vitit 2016 deri në qershor 2017, due u kthyer në më të suksesshmen e muzikalit në Hollivud.

Kjo e vuri në krye të listës vjetore të revistës Forbes, duke mundur Jennifer Anniston dhe Emma Ëatson.

Jennifer Laërence, e cila kryesonte listën e vitit 2016, vjen e treta me fitim 24 milionë dollarë (£19m).

Këtë vit, aktoret më të paguara kanë ndarë mes tyre 172.5 milionë dollarë  (£134m), pa fee dhe pa taksa.

Të gjitha aktoret bënë më shumë se 11.5m dollarë (£9m) secila.

Jennifer Aniston zuri vendin e dytë me 25.5m dollarë (£20m), shumicën nga mbështetja për Smartëater, një skenar i sponsorizuar nga Aveeno dhe airline Emirates.

Veritas.com.al/

Emma won the best actress award at this year's Oscars for her role as Mia in La La Land

(FOTO: Emma fitoi çmimin si aktorja më e mirë në Oscar të këtij viti për rolin e saj si Mia in La La Land)

Jennifer Lawrence topped the Forbes list in 2015 and 2016

(FOTO: Jennifer Lawrence kryesoi listën Forbes në vitin  2015 dhe 2016)/

Emma Watson

(FOTO: Emma Watson është e vetmja Britanike që u rëndit në ‘top 10’, vendi i gjashtë)/.