Përplasja, ku u përfshinë tre makina, me të cilave një taksi në Edgbaston, Birmingham, Britani,  ka ndodhur në orët e para të mëngjesit sot.

Gjashtë persona kanë vdekur dhe një tjetër ndodhet në luftë me vdekjen pas asaj përplasjeje të llahtarshme në Birmingham.

Pamjet shokuese që vijnë përmes fotove tregojnë mbetjet e makinave në rrugë, ku edhe pasagjerë kanë mbetur brenda makinave. Shkalla e përplasjes mendohet aq e lartë sa po punoijnë 40 zzjarrfikës për të nxjerrë njerëzit e dëmtuar.

Në një konferencë për shtyp sot, shefi i Inspektorëve të Policisë në West Midlands, Sean Phillips tha se oficerët kanë identifikuar të gjithë personat e përfshirë në përplasje.

Veritas.com.al/

 Forensic tents are set up at the scene of the collision where six died and a seventh is critically injured

 The devastating scene of the crash in Birmingham

 A police cordon is likely to stay in place throughout today