(FOTOT: Nga Gent Shkullaku, LSA)/

Vjosa, që gjatë natës, ka çarë argjinaturën në afërsi të urës së Mifolit dhe ka vërshuar drejt fshatrave Fitore, Bishan, Ferras, Poro dhe Frakull.

300 banesa ndodhen në praninë e ujit,  1,000 ha tokë janë nën ujë, si dhe sapo  janë përmbytur 310 ha të tjerë.

Për përballimin e gjendjes janë angazhuar 710 forca njerëzore dhe 152 mjete.

Veritas.com.al/

FOTOGALERI/ Vlora nën ujë, pamje nga Mifoli në Novoselë, kjo është situata reale në terren