Për afro 20 vjet, Hillary Clinton ka pasur punë  dhe raporte ekstremisht të ngushta me vajzën e re dhe të bukur që ishte rritur në Arabinë Saudite.

Lidhjet e Hillary me Huma Abedin shkojnë shumë thellë. Thuhet se zëvendës- kryetare e fsuahtës së fushatës së Hillary-së është nga ata të paktë njerëz që e di se ku janë “varrosur trupat” proverbialë të Clinton.

Clinton_Abedin7

Në fakt, Huma Abedin, të cilën Hillary e thërriste edhe “vajza e dytë” e saj, kishte të drejta të hynte direkt në informacionin e klasifikuar të sigurisë kombëtare, të depozituara në serverin e pasiguruar të Hillary-së. Huma Abedin kishte shërbyer si zëvendës- shefe e stafit në Departamentin e Shtetit. Dhe kishte nisur të thuhej hapur se Huma Abedin mund të emërohej si shefe e stafit të Hillary për të fituar garën për në Shtëpinë e Bardhë.

Clinton_Abedin3

Por kush është kjo grua? Dhe pse është kjo e vetmuar para disa njerëzve të futur thellë në sekretet kombëtare të Amerikës?

Huma Abedin

Grupi i hakersve “Anonymous” k shpërndarë një video trullosëse  ku duken detaje të skandaleve të Huma Abedin. Në vetëm një javë video ka pasur 1.6 milionë shikues.

Grupi “Anonymous” i videove ka raportuar prej vitesh për median WND, duke përfshirë edhe detajet e lidhjeve të Humasë  me autorët e sulmit të 11 Shtatorit, 2011.

Read more at http://www.wnd.com/2016/11/hillarys-surrogate-daughter-tied-to-terrorists-911-funders/#Cy1jkVZdLos2VjU0.99

Hillary Clinton and Huma Abedin