Ka incidente me tifozët në Tiranë. Në rrugën ‘Mustafa Matohiti; janë rreth 200 tifozë me shkopinj e gurë dhe po përplasen me policinë është dëmtuar një polic deri tani.

Policia i ktheu pas, ata ishin nisur për në stadium  ku janë tifozët e Romës. Situata është vënë nën kontroll ndërkohë që forcat e policisë kanë shoqëruar disa prej tifozëve problematikë.