(FOTO: Shemsi Prençi, shef i Emergjencave Civile)/

Kryetari i Emergjencave Civile, Shemsi Prençi,  ka njoftuar se me gjithë reshjet shumë të dendura që po ndodhin, pritet që reshjet të trefishohen në 24 orët e ardhshme.

Ai tha se më të rënduarat nga reshjet do të jenë zonat e Jug- perëndimit të vendit.

Zyrtari i larët u është referuar të dhnave nga institutet e Shërbimit Meteorologjik, të vendit dhe të huaja,. Sipas tyre- deklaroi Prençi- gjatë natës sonte “dhe në vazhdim, nga 35 mm., shi që kemi aktualisht, do të kemi 110 milimetra”.

Sipas zotit Prençi, do të rrezikohen rajonet e Fierit, Vlorës dhe Gjirokastrës.

Veritas.com.al/