Pasi ambasadori i SHBA, Lu, ka thënë se po ndjek zhvillime në Shqipëri kundër LGBT, dhe ka përmendur emrin e Tritan Shehut- ish ministër i Jashtëm dhe deputet; si dhe emrin e Ylli Manjanit- ish ministër i Drejtësisë, është përgjigjur zoti Manjani:

Reagimi i plotë i Ylli Manjanit

“Në vijim të mos shfokusimit, një përgjigje për Ambasadorin Amerikan që ka më shumë përparësi LGBT:

Edhe unë zoti Lu, po ndjek me vëmendje debatin në Amerikë për përfshirjen Tuaj në dorëzimin e Sistemit të Drejtësisë së Shqipërisë në duart e Qeverisë!

Kjo është më e rëndësishme!

Ndjesë që nuk debatoj dot me ty në Kuvend, sepse nuk jam deputet!”

Veritas.com.al/