Shqipërisë i është shtuar një pajisje e re përgjuese për WhatsApp dhe Viber. Tashmë mesazhet dhe telefonatat që shqiptarët bëjnë përmes WhatsApp dhe Viber nuk janë më private.

Sipas burimeve të gazetës Shqip, pajisja moderne ndodhet në godinën e “Polit të Drejtësisë”. Ajo është e aftë që të transkiptojë tekstet që transmetohen përmes WhatsApp dhe Viber, por edhe telefonatat që realizohen përmes këtyre dy platformave.

WhatsApp është kthyer në rrjetin më të përdorur në Shqipëri për komunikimet me mesazhe, por edhe për telefonata.

VERITAS.COM.AL/