Pas një takimi që ka zgjatur pothuaj 2 orë midis Kryeministrit Edi Rama dhe një përfaqie nga grupi i naftëtarëve.

Në fjalën pas mbarimit të këtij takimi, kreu i Sindikatës Sokol Dautaj ka deklaruar për mediat se paga nuk është marrë përsipër nga asnjëra palë.

Dhënia e një page. Gjithçka do të diskutohet edhe njëherë. Nuk kemi kaluar në detaje. Nëse arrihet marrëveshja për pagën për një kohë të caktuar. Unë nuk thashë që dolëm nga takimi të lumtur. Ne diskutuam një projekt që ata kanë. Ne kishim dy opsione. Unë nuk kam negociuar një ofertë. Pagat nuk u morën përsipër nga asnjëra palë“, tha Dautaj.