Muzeu Historik Kombëtar do të jetë i mbyllur për vizitorët gjatë periudhës 15 mars 2024, e deri në 15 mars të vitit 2028.

Lajmi është konfirmuar nga vet muzeu përmes një postimi në rrjetin social Facebok. Theksohet se mbyllja do të jetë në kuadër të projektit “Restaurimi, rikonstruksioni dhe muzealizimi i Muzeut Historik Kombëtar, Tiranë”.