Kryetari i Partisë Demokristiane, Nard Ndoka-  programi i të cilës është kundër martesave dhe promovimit ‘gay’, sot në ditën e LGBT që marshojnë në bulevardin e Tiranës, ka reaguar  me një status në Facebook

Nga: Nard Ndoka/

Kjo është tolerancë:

Qeveria proteston me biçikleta e tullumbace, në orën 11:00, për të drejtën e ‘tajares’!

Opozita proteston në orën 12:00, për të drejtën e votës!