Një specialist i skuadrës së bombave ka folur pas një eksplozioni në qytetin Gothenburg të Suedisë, vetëm 24 orë pasi një makinë- bombë goditi Stockholm.

Shpërthimi dëmtoi kafazin  shkallëve të një blloku apartamentesh pak pas orës 10 pm të Premten në mbrëmje, sipas raportimit nga Göteborgs-Posten.

“Mendova se një shtet tjetër po na sulmonte, Mendova se ishte luftë…”- tha një dëshmitar.

Autoritetet dyshojnë se shpërthimi ishte shkaktuar nga mjete shtëpiake. Garda Kombëtare dhe skuadra e policisë së bombave u thërritën në vendin e  ngjarjes.

Veritas.com.al/