Mjeku i Shtëpisë së Bardhë, Dr. Sean Conley tha të martën se presidenti nuk po shfaq asnjë simptomë pasi u kthye në shtëpi të hënën në mbrëmje pasi mori trajtim për koronavirusin.

“Këtë mëngjes, ekipi i mjekëve të Presidentit u takua me të në rezidencë”, lexohet në memo nga Conley. “Ai kishte një natë të parë të qetë në shtëpi dhe sot nuk shfaq asnjë simptomë.”

Conley tha se shenjat vitale dhe provimi fizik i presidentit mbetën të qëndrueshme, me një nivel të ngopjes me oksigjen midis 95 dhe 97 për qind.

“Në përgjithësi ai vazhdon të bëhet jashtëzakonisht mirë,” përfundoi Conley. “Unë do të siguroj azhurnime pasi të dimë më shumë.”

VERITAS.COM.AL/