Gruaja e çuditshme e sunduesit të Dubai – një nga liderët e profilit të lartë në Lindjen e Mesme- ka kërkuar mbrojtje për martesën e saj me forcë në një gjykatë në Mbretërinë e Bashkuar.

Gruaja e sheikh Mohammed Al Maktoum, Princess Haya Bint al-Hussein, është femra e tretë e kësaj familjeje që largohet.

Kstë muaj ajo ishte raportuar se është fshehur në Londër dhe thuhet se ka frikë për jetën e saj.

Çështja gjyqësore bisi në Londër ditën e marte.

VERITAS.COM.AL