Nga Ylli Manjani –

Vijon reforma…

Në fillim i dhanë besim, Besimit për të hetuar Sajmirin!

Pastaj i hoqën makinën…

Në vijim i hoqën provat e çështjes dhe i ekstraduan tinëz dhe pa ligj dëshmitarin.

Tani ja hoqën besimin, Besimit!

Ja dhanë prokurores që rrezaton “besim të plotë” , pasi i grabitën postën sekrete!!!

Minimalisht kjo prokurore duhet të ishte nën hetim! Këta e vendosën në vend të Besimit…

Kulmi!

Nuk po i hyj fare analizës se me çfarë ligji bëhen këto lëvizje, se tashmë kta s’pyesin për ligj!

Veritas.com.al/