Rama prezanton qeverine e re. Iken nje zevendeskryeminister dhe kthehet nje ish kryeminister
Kryeministri Rama para se te thoshte emrat e ministrave te rinj te kabinetit qeveritar ka dhene nje paralajmerim te rendesishem se kur do te shkarkohen ministrat.
Ai tha se do kete 11 ministri dhe dy ministra shteti “Cdo mosrealizim i pa arsye objektive do pasohet me largim automatikisht nga qeveria te ministrit.
Këto 4 vjet do ikin shumë shpejt dhe luksi për të humbur një ditë duke pritur që të reailzohen përtetj aftit nuk e ka. Cdo afat do jetë ligj i brendshëm i qeverisjes.
Senida Mesi tha Rama do te jete zv/kryeministre. Rama tha se do kete 2 ministra shteti, per shqiptaret jashte kufijve Pandeli Majko.
Veritas.com.al/