Lagjja e re me 74 banesa në Ndroq është drejt përfundimit, pas shkatërrimit të tërmetit të 26 nëntorit.

Kryeministri Edi Rama ka bërë me dije sot se është drejt përfundimit edhe lagjja e re me 74 banesa në Ndroq, pas përfundimit të 64 shtëpive të para.

“Mirëmëngjes dhe nga Ndroqi ku pas përfundimit të 61 shtëpive të para të cilat u rindërtuan aty ku u shembën, tashmë edhe rindërtimi në lagjen e re me 74 banesa ka hyrë në fazën e fundit, e shumë shpejt familjet do të rikthehen në shtëpitë e reja, ju uroj një javë të mbarë”, shkruan Rama.