Një paralajmërim për terror në zgjedhjet presidenciale në Shtetet e Bashkuara ka mbuluar ekranin e televizionit Fox News dhe media të tjera. Rreziku vjen nga Ale Qaeda- thotë zyra e Sherbimit Sekret Amerikan. Al Qaeda mund të jetë duke bërë një plan sulmesh në New York, Texas dhe Virginia për javën që vjen. Sulmet janë planifikuar në prag të Ditës së zgjedhjeve Presidenciale në Shtetet e Bashkuara.

(Qëndroni me ekranin e Fox News de do të shikoni pamjet si dhe zhvillimin e lajmeve).

/Veritas.al.com/