Më shumë se 1,000 persona Europian  janë vrarë ose plagosur për shkak të shpirtit europian, që nga viti 2015, në sulme të kryera nga azilkërkues islamik ose refugjatë- sipas studimeve, raporton Breitbart News.

Analizat e kryera nga ‘Heritage Foundation’ kanë zbuluar se azil- kërkuesit janë pjesë e 32 nga 194 komplote islamike që kanë pasur si objektiv Europën gjatë këtyre katër vjetëve, duke rezultuar në 357 vdekje dhe 1,678 të plagosur.

Mes Janarit 2014 dhe Dhjetorit 2017, sulmet ku janë përfshirë emigrantët që po kërkonin azil, akuzohen për 182 nga vdekjet dhe 814 plagosjet- sipas ‘Daily Mail’.

Veritas.com.al/