Komisioni për Debatet Presidenciale mund të lejojë moderatorët për dy debatet e ardhshme, të presin mikrofonat e Presidentit Trump ose Joe Biden nëse shkelin rregullat, sipas burimeve që folën për CBS News.

Kjo pasoi debatet e para të Presidentit, organizuar nga Chris Wallace i Fox News. Debati i dytë do të organizohet nga Steve Scully i C-SPAN, dhe debati i tretë do të drejtohet nga Kristen Welker i NBC News.

Sipas CBS, Komisioni për debate presidenciale po shqyrton një mori ndryshimesh në debate, duke përfshirë mundësinë për të ndërprerë mikrot.

VERITAS.COM.AL