Etiketa: is_tag

Votuesit preferojnë Trump, jo Biden në garën hipotetike në 2024/ Sondazhi
HANNAH BLEAU Votuesit favorizojnë ish -Presidentin Donald Trump mbi Presidentin Joe Biden në një ndeshje hipotetike të vitit 2024, u zbulua nga një sondazh i Kolegjit Emerson të publikuar këtë ...
A do të jetë Trump kandidat për president në vitin 2024?
Ndërsa vazhdon të luftojë me rezultatet e zgjedhjeve të vitit 2020 dhe refuzon të pranojë Presidentin e zgjedhur Joe Biden, Presidenti Trump mbetet i qetë për mundësinë e kandidimit për të rimarrë...