Etiketa: is_tag

Tucker reagon ndaj pamjeve të zbuluara nga George Floyd: ‘Pse nuk e kemi parë pjesën tjetër të videos deri tani?’
DALIN PAMJET E KAMERAVE POLICORE MBI ARRESTIMIN E GEORGE FLOYD, DHE U PUBLIKUAN PAVARËSISHT NDALIMIT PËR SHPËRNDARJE. Videoja duket rilevante, veçanërisht duke marrë parasysh gjithçka ndodhi m...
Kina ‘falsifikon qëllimisht faktet’ për vdekjen e George Floyd
Kina 'falsifikon qëllimisht faktet' për të shfrytëzuar vdekjen e George Floyd në 'fushatën e dizinformimeve' "Në thelb ato që ata po akuzojnë Shtetet e Bashkuara se janë raciste, ata i bëjnë në k...
Joe Biden: Policët duhet të gjuajnë të dyshuarit ‘në këmbë në vend të zemrës’
Joe Biden që shpreson postin për presidentin demokrat, sugjeroi të hënën që trajnimi policor do të ndryshonte për mirë nëse oficerët mësues do të qëllonin njerëz të paarmatosur në këmbë, sesa të q...