Joe Biden që shpreson postin për presidentin demokrat, sugjeroi të hënën që trajnimi policor do të ndryshonte për mirë nëse oficerët mësues do të qëllonin njerëz të paarmatosur në këmbë, sesa të qëllonin me goditje fatale.

Komentet e Bidenit u bënë në një takim në Kishën Bethel AME në Wilmington, Delaware, duke diskutuar për vdekjen e George Floyd në duart e policisë së Minneapolis dhe trazirat e dhunshme që kanë përfshirë kombin në përgjigje.

“Ka shumë gjëra që mund të ndryshojnë” në lidhje me trajnimin e policisë, u tha Biden udhëheqësve të komunitetit, momente përpara se të sugjeroni që oficerët të kishin për qëllim plagë jo vdekjeprurëse në ekstremitetet e një të dyshuari.

VERITS.COM.AL