Etiketa: is_tag

Shtohen teoritë konspirative mbi George Soros ndërsa protestat përfshijnë SH.B.A.
DAVID KLEPPER dhe LORI HINNANT Thonë se ai punëson protestues dhe merr me qira autobusë për t'i transportuar ata. Disa thonë se ai ka njerëz të grumbulluar me tulla gati për ti hedhur në vitrin...
Grupet e George Soros promovojnë skemën e Demokratëve për votimin me korespondencë
AARON KLEIN Organizatat progresive, shumë të mbështetura nga miliarderi aktivist George Soros, janë në vijën e parë të një fushate që mbron një sistem "votimi me postë" në zgjedhjet e ardhshme ...
OJQ-ja e financuar nga Soros ndërmerr veprime ligjore për bllokimin e familjes tradicionale; referendum mbi martesën
(Foto nga Guilemetter Villemin/AFP)/ Nga Jack Montgomery/ Breitbart News Amnesty International po merr masa ligjore për të kërkuar të bllokojë një referendum mbi "familjen tradicionale" mbi fakt...
George Soros fut duart edhe në Irlandë; jep 20 milionë euro për të legalizuar abortin.
Kreu i organizate  të afërt me “Amnesty International” në Irlandë insiston se ka të drejtë të mbajë ndihmën financiare të marrë nga fondacioni i miliarderit të majtë George Soros pr të mbështetur ...