Etiketa: is_tag

Teoricienët e PD: ‘Fajtor është ‘vendi’ dhe populli…’
Nga: Laert Skiro/ Me sa duket, në PD po përgatitet alibia e humbjes së zgjedhjeve, duke ia lënë fajin të tretit; kësaj here as të dytit. Në një shkrim teorik mbi zgjedhjet, përgatitur me sa ...
‘Gropa’ elektorale e PD 2017 është më e thellë se humbja e shpallur.
  Në zgjedhjet e 25 qershorit, Partia Demokratike mori 453,902 vota, ose 28.7% të totalit, duke shënuar dobësim në vlerën minus 2.11%. Çfarë ka ndodhur nga njëri qark në tjetrin me vota...
Lot, trëndafila dhe përqafime: Hillary Clinton në ditë zie për humbjen!
Nga CHARLIE SPIERING/ -John Podesta qante pa pushim. Bill Clinton vetëm qante. Hillary Clinton përqafonte anëtarët e ekipit të saj që përjetonin ditë zie -Ajo kërkoi që secili të dërgojë në ...
Zgjedhjet e Dibrës zbresin me tension në zyrat e PD
Laert Skiro/ Zgjedhjet në Dibër përfunduan në favor të socialistëve Rilindas, kundërshtarë të Partisë Demokratike. Fitorja e të Majtëve ishte më e thellë se sa këta vetë mund të mendonin: Mbi 4...
Çorba e hidhur e Dibrës
  Nga Enkel Demi   Ai tha që nga Dibra do të nisë ndryshimi i madh apo i mirënjohuri revolucion demokratik. Në Dibër nuk ndërroi asgjë nga çka ai mendonte dhe përcillte, përkundrazi...