Etiketa: kashar

A vritet burri me fotoksinë?
Shumë gra besojnë se e kanë burrin të fortë; dhe këtë dëshirojnë. Veten e përfytyrojnë të dobët, qoftë edhe duke vdekur nga fotoksina, por burrin jo. Ndoshta po i referohemi shumë burrërisë së ...
Thyhet akulli ku po luanin, fëmija 12 vjeç humb jetën
  Një fëmijë 12 vjeç ka humbur jetën sot në mesditë. Fëmija i identifikuar si F. Gurakuqi po luante në akull duke rrëshqitur mbi sipërfaqen e ngrirë të Liqenit të Kasharit në Tiranw, bashk...
Trupi i pa jetë i një mashkulli gjendet në Kashar. Thuhet se është vetvrarë. / Updated.
  Updated: Pak orë pasi është gjetur trupi i pajetë, është bërë i mundur edhe identiteti i tij. Ai është Ardian Lleshi, banor i Kasharit, pranë tij ishte edhe një armë kallashnikov ...