Etiketa: is_tag

Putin, Ukraina dhe gabimet e Amerikës/ Intervistë me Kissinger.
Kur ai lindi, Lenini ishte ende gjallë. Kur ishte 29 vjeç, Stalini vdiq. Më pas mosha 39-vjeçare përkoi me kohën kur Nikita Hrushovi vendosi raketa bërthamore në Kubë dhe kur shkoi 45 vjeç, Leoni...
Që në 2014 Henry Kissinger parashikoi shumë nga çështjet ruso-ukrainë
Kissinger: "Shumë shpesh çështja e Ukrainës paraqitet si një përballje: nëse Ukraina i bashkohet Lindjes apo Perëndimit" Ish-sekretari i Shtetit, Henry Kissinger, në thelb parashikoi situatën aktua...
Henri Kisinger: Do të jetë një botë tjetër, kur koronavirusi të ketë ikur!
Ish-sekretari amerikan i shtetit Henry Kissinger ka paralajmëruar se koronavirusi mund të shkaktojë një “katastrofë ekonomike” që mund të zgjasë për breza të tërë. Ky skenar sipas tij, mund të ...
KISSINGER IMPENJOHET NDAJ PRESIDENTIT TRUMP
Kissinger tani është 95 vjeç. Kohët e fundit, Henry Kissinger bëri një intervistë dhe tha gjëra shumë mahnitëse në lidhje me Presidentin Trump Ai fillon me: Donald Trump është një fenomen që...