Etiketa: is_tag

Nisin punimet për ndërtimin e Teatrit Kombëtar, ministre Margariti bën një krahasim.
Ministrja e Kulturës, Elva Margariti ka folur në ceremoninë e përurimit të Teatrit të ri Kombëtar duke bërë një koment për opozitën. “Siç ndodh rëndomë me këto raste, ka debate të mëdha sepse e...
Xhubleta shqiptare pasuri e gjithë njerëzimit! Eva Margariti: Krenari! Por kemi edhe dosje të tjera për në UNESCO.
‘Emocion dhe shumë krenari!’ Kështu e përshkroi ministrja e Kulturës Elva Margariti, faktin qe xhubleta u mor në mbrojtje nga UNESCO, tanimë si pjesë e Pasurisë Botërore të Njerëzimit. Në një i...
Rindërtimi, Rama: Synohet që brenda këtij viti të kemi sistemuar disa mijëra familje
Në një konferencë ku po prezantohen projektet dhe modelet e rindërtimit për familjet e prekura nga tërmeti i 26 nëntorit, kryeministri i vendet, Edi Rama deklaroi se procesi në fjalë do të nisë ...