Etiketa: is_tag

BBC e hedh ikonën e feminizmit Jenni Murray te ujqërit transgender
  BBC ka hedhur Priftëreshën e Lartë të feminizmit në këmbë të ujqve transgender sepse ajo guxoi  të thotë se një burrë i lindur me penis nuk është realisht një grua. Akoma deri tani, D...
Kur luhej golf në Zyrën Ovale/ FOTO- VIDEO/
(FOTO: Bill Murray dhe presidenti Obama- në Zyrën Ovale) Shtëpia e Bardhë kishte vënë në listë edhe Bill Murray, aktorin veteran,  komedian e shkrimtar, që të krijonte imazhe mbi programin Obam...