(FOTO: Bill Murray dhe presidenti Obama- në Zyrën Ovale)

Shtëpia e Bardhë kishte vënë në listë edhe Bill Murray, aktorin veteran,  komedian e shkrimtar, që të krijonte imazhe mbi programin Obamacare. Ai ndodhej në Shtëpinë e Bardhë gjatë ditëve finale kur do të kalonte ligji në Kongres. Ato ditë po hapeshin regjistrimet e sigurimit të shëndetit për vitin e ardhshëm nën Aktin “Kujdes i Përballueshëm”.

Sipas video-s dhe fotove të shpërndara në faqen e një zyrtari të Shtëpisë së Bardhë, të shtunën në mbrëmje, shfaqen Bill Murray dhe presidenti Obama në Shtëpinë e Bardhë duke imituar lojë golfi në një gotë uji.

/Veritas.com.al/