BBC ka hedhur Priftëreshën e Lartë të feminizmit në këmbë të ujqve transgender sepse ajo guxoi  të thotë se një burrë i lindur me penis nuk është realisht një grua.

Akoma deri tani, Dame “Jenni” Murray ka mbajtur një reputacion të njeriut të ashpër, për mos aprovim, korrektesë në shakatë politike ndaj grave…

Duke dëgjuar programin e mëngjesit të BBC “Woman’s Hour” të duket se po fillon një leksion 60 minutash për burrat, mbi superioritetin e tyre mbi gratë dhe manifestin e padrejtësisë të hegjemonisë patriarkale- e përhapur nga një shkollë me lojëra zonjash me veshje të brendshme prej hekuri dhe një kaftan i thurur nga gratë e dhunuara kolektivisht Turke, teksa detyrohen të shtrydhin gjokset e tyre për qumështin me Hormone të Zëvendësuara.

Kështu që për Dame Jenni [ajo është shumë krenare për titullin e saj] ta vendosë veten në anën e gabuar, është njësoj si ta mendosh Meryl Streep duke ngritur siluetën e Oscar dhe duke thërritur: “Këtë statujë po ia kushtoj heroit tim The Donald!”

/Veritas.com.al/